Wytwarzanie słodyczy z karmelu

13 marca uczniowie klas IV A i IV B Technikum w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego byli na wycieczce zawodoznawczej w Poznaniu na warsztatach ręcznego wytwarzania słodyczy z karmelu. Uczniowie zostali zapoznani z etapami produkcji karmelu oraz dodatkami jakie można wykorzystać aby wzbogacić smak wytwarzanych słodyczy.

Po krótkim pokazie uczestnicy warsztatów własnoręcznie mogli wykonać lizaka.

Statystyki

5954503
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
948
4741
17884
56922
52969
5954503

Twoje IP: 216.73.216.160
Data i godzina: 2025-08-24 16:35:25

Odwiedza nas 18 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Zagraniczne praktyki zawodowe uczniów Technikum w ZSZ w Rawiczu już za dwa tygodnie

W dniu 04.02.2014 roku odbyło się spotkanie organizacyjno - informacyjne z rodzicami i uczestnikami wyjazdu na zagraniczne praktyki do Niemiec w ramach programu Erasmus+ Kształcenie i Szkolenie Zawodowe. Projekt pod tytułem „Polska edukacja plus europejska praktyka – początkiem kariery zawodowej” finansowany jest w całości z  Unii Europejskiej.

Więcej…
Sunday the 24th. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©