Wytwarzanie słodyczy z karmelu

13 marca uczniowie klas IV A i IV B Technikum w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego byli na wycieczce zawodoznawczej w Poznaniu na warsztatach ręcznego wytwarzania słodyczy z karmelu. Uczniowie zostali zapoznani z etapami produkcji karmelu oraz dodatkami jakie można wykorzystać aby wzbogacić smak wytwarzanych słodyczy.

Po krótkim pokazie uczestnicy warsztatów własnoręcznie mogli wykonać lizaka.

Statystyki

5745918
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
2450
8923
23789
48851
101459
5745918

Twoje IP: 3.15.189.95
Data i godzina: 2025-05-18 17:40:53

Odwiedza nas 76 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Czym skorupka za młodu nasiąknie …

21 października 2015 roku w Zespole Szkół Zawodowych w Rawiczu odbyło się spotkanie uczniów z przedstawicielami Poradni Profilaktyki i Terapii Uzależnień „MONAR” z Leszna pod hasłem "Czym skorupka za młodu nasiąknie …” . Spotkanie profilaktyczne, zorganizowane zostało przez Starostwo Powiatowe w Rawiczu w ramach Powiatowego Programu Ochrony Zdrowia Psychicznego na lata 2011-2015.

Więcej…
Sunday the 18th. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©