Promowe doświadczenie zawodowe

Daniel Dmyterko i Szymon Pindel z klasy trzeciej Technikum, kształcący się w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego, 16 marca 2014 roku wrócili z dwutygodniowej praktyki zawodowej na promie mf GRYF. Obecnie na promach Polonia i Wolin przebywa jeszcze czworo uczniów. Młodzież postrzega taki rodzaj praktyki przede wszystkim jako „wielkie przeżycie zawodowe”. Inspiracją do dalszej nauki zawodu stało się odkrycie nowych tajników kulinarnych oraz praca w miłej atmosferze rozwoju i wsparcia zawodowego od profesjonalistów.

Z promowej przygody pozostały cenne wspomnienia oraz poczucie zawodowej satysfakcji: „praktyki bardzo mi się podobały i spełniły moje wszystkie oczekiwania: użyteczna praca, miła atmosfera, przyjazny personel i zdobywanie umiejętności na różnych stanowiskach na promie”. Niezwykle cieszy kreatywność zawodowa uczniów Zespołu Szkół Zawodowych w Rawiczu oraz radość ze stwarzanych im przez nauczycieli możliwości rozwoju zawodowego.

Sylwia Maciaszek - Basty

Statystyki

5745967
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
2499
8923
23838
48900
101459
5745967

Twoje IP: 3.134.253.192
Data i godzina: 2025-05-18 17:52:03

Odwiedza nas 68 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Otwarcie nowej pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół Zawodowych w Rawiczu

23 listopada w Zespole Szkół Zawodowych w Rawiczu dokonano uroczystego otwarcia nowej pracowni gastronomicznej oraz wyremontowanej starej pracowni, w których odbywać się będą zajęcia dla uczniów technikum, kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych i zasadniczej szkoły zawodowej, uczących się  w zawodzie kucharz.

Więcej…
Sunday the 18th. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©