Zajęcia obsługi klienta w IV TZ

W pracowni obsługi konsumenta uczniowie klasy IV ćwiczyli praktyczne zasady nakrywania stołu do obiadu oraz serwowanie potraw. Zajęcia składały się z trzech części. Pierwsza to ugotowanie potraw, druga- nakrycie stołu obrusem i właściwą zastawą stołową, trzecia część, chyba najprzyjemniejsza, to degustacja obiadu przy pięknie nakrytym stole (nawet sok wiśniowy wspaniale udawał czerwone wino).

Po zajęciach czas na sprzątanie i ocenę uczniów, którzy spisali się na medal, a do e-dziennika wskoczyły same szóstki.

Renata Uźniak

Statystyki

5855575
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
889
2211
12019
10963
59440
5855575

Twoje IP: 216.73.216.157
Data i godzina: 2025-07-04 15:04:11

Odwiedza nas 8 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Wielkopolski Obiad

W niedzielę 12 września 2015 roku podczas Rawickiego Jarmarku Historycznego odbyła się kolejna edycja konkursu kulinarnego „Wielkopolski Obiad” pod patronatem Starosty Rawickiego.

W rywalizacji wzięło udział dziesięć dwuosobowych drużyn. Zespół Szkół Zawodowych  w Rawiczu reprezentowały trzy grupy.

Więcej…
Friday the 4th. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©