Warsztaty Kulinarne z Fundacja CORDIS

W dniu 29 listopada 2016 r. odbyły się warsztaty kulinarne zorganizowane przez Fundację CORDIS  i Zespół Szkół Zawodowych w Rawiczu. Warsztaty odbyły się w nowej pracowni gastronomicznej, w której na co dzień uczą się uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych. Pracownia wyposażona jest w nowoczesny sprzęt gastronomiczny. Podczas warsztatów uczniowie samodzielnie wykonali przepyszną pizzę oraz tradycyjny włoski deser – tiramisu. Na koniec każdy skosztował swoich dań.

Celem tego spotkania było nie tylko poznanie dań z kuchni włoskiej, ale również wspólne spędzenie czasu. Warsztaty przeprowadziła pani Monika Świtała. Mamy nadzieję, że będziemy mieli jeszcze wiele okazji do  wspólnego gotowania. 

Statystyki

5745550
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
2082
8923
23421
48483
101459
5745550

Twoje IP: 3.23.104.114
Data i godzina: 2025-05-18 16:24:39

Odwiedza nas 74 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Zespół Szkół Zawodowych obronił tytuł mistrza powiatu

Męska reprezentacja Zespołu Szkół Zawodowych w Rawiczu ponownie stanęła na najwyższym stopniu podium podczas Mistrzostw Powiatu w sztafetowych biegach przełajowych. Na stadionie przy Grota Roweckiego nasza drużyna zdecydowanie pokonała I LO z Rawicza, ZS Jutrosin oraz ZSP-T Bojanowo, przebiegając dystans 10x1.000 metrów w niespełna 30 minut.

Więcej…
Sunday the 18th. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©