Praktyczne wykorzystanie wiedzy z wycieczki zawodoznawczej - bufet śniadaniowy IV TZ

Podczas wycieczki do Wrocławia dowiedzieliśmy się jak w praktyce wygląda bufet śniadaniowy w dużej restauracji hotelowej. Zdobytą wiedzę postanowiliśmy wykorzystać w praktyce.

Na lekcji obsługi konsumenta pod okiem p. Renaty Uźniak przygotowaliśmy w szkolnej kawiarni własny bufet śniadaniowy. Wiedza zdobyta na wycieczce w hotelu i przekazana przez nauczycielkę pozwoliła na zrobienie bufetu z prawdziwego zdarzenia. Sporządzone potrawy zjedliśmy ze smakiem, a ćwiczenia praktyczne pozwoliły nam rozwijać i doskonalić swoje umiejętności zawodowe.

Angelika Przybył   klasa IV TZ

Statystyki

5598662
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
139
2915
7797
3054
90782
5598662

Twoje IP: 3.143.110.165
Data i godzina: 2025-04-02 00:41:09

Odwiedza nas 109 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Powiat Rawicz Festiwal

Wednesday the 2nd. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©