Tradycje wielkanocne

Zbliżające się święta zainspirowały uczniów Zespołu Szkół Zawodowych do podjęcia rywalizacji w konkursie „Tradycje wielkanocne”, który odbył się 18 marca.

W zmaganiach udział wzięło 6 drużyn dwuosobowych  technikum żywienia i usług gastronomicznych. Zadaniem uczniów było przygotowanie słonej i słodkiej potrawy wielkanocnej. Uczniowie wykazali się dużą pomysłowością, oryginalnością oraz niepowtarzalnym smakiem.

Pięcioosobowe jury po burzliwych naradach przyznało:

I miejsce -Julii Wędlik i Weronice Ratajczak z  klasy II TŻ za przygotowanie sernika i tarty ze szpinakiem i jajkiem

II miejsce – Aleksandrze Sobierajskiej i Aleksandrze Szczepaniak z  klasy III TŻ za miodownik i ciasto francuskie nadziewane filetem z kurczaka i pieczarek

III miejsce – Aleksandrze Dmyterko i Patrycji Chmielewskiej z klasy I TŻ za przygotowanie mazurka i jajek nadziewanych różnymi pastami.

Statystyki

4942169
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
234
361
2041
20680
17758
4942169

Twoje IP: 18.221.174.248
Data i godzina: 2024-04-26 17:05:17

Odwiedza nas 4 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Magazyny i programy informatyczne rozpoznane w praktyce w rawickim Rawagu Sp. z o.o.

Uczniowie klasy drugiej Technikum z ZSZ w Rawiczu, kształcący się w zawodzie technik logistyk, zrealizowali zajęcia z laboratorium magazynowego w rawickim Rawagu Sp. z o.o.. Prezes Zarządu pan Andrzej Woziwodzki wyraził zgodę, żeby uczniowie klasy II TLG poznali zasady zarządzania zapasami i magazynem w praktyce na przykładzie Rawagu.

Więcej…
Friday the 26th. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©