Wytwarzanie słodyczy z karmelu

13 marca uczniowie klas IV A i IV B Technikum w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego byli na wycieczce zawodoznawczej w Poznaniu na warsztatach ręcznego wytwarzania słodyczy z karmelu. Uczniowie zostali zapoznani z etapami produkcji karmelu oraz dodatkami jakie można wykorzystać aby wzbogacić smak wytwarzanych słodyczy.

Po krótkim pokazie uczestnicy warsztatów własnoręcznie mogli wykonać lizaka.

Statystyki

4938294
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
57
1344
5443
16805
17758
4938294

Twoje IP: 3.12.41.106
Data i godzina: 2024-04-19 04:40:17

Odwiedza nas 4 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Mikołajkowa przerwa

Jak co roku uczniowie Zespołu Szkół Zawodowych w Rawiczu zorganizowali Mikołajki. W miłej, świątecznej atmosferze ponad 40-osobowa grupa miała okazję zatańczyć świąteczny układ taneczny do piosenki "Last Christmas" przygotowany przez panią Weronikę Waresiak oraz spróbować pysznych pierników upieczonych przez młodzież Naszej szkoły.

Więcej…
Friday the 19th. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©