ZJAZD

WPŁATA

Odbiorca: FUNDACJA NA RZECZ WSPIERANIA ROZWOJU ZESPOŁU SZKÓŁ ZAWODOWYCH IM. STEFANA BOBROWSKIEGO „CORDIS” Z SIEDZIBĄ ˇ W RAWICZU

Bank BGŻ Paribas S.A.
92 2030 0045 1110 0000 0409 6990

w tytule przelewu: Imię i nazwisko i wyrażenie „ZJAZD ABSOLWENTÓW”

Program uroczystości

ZAPRASZAMY NA ZJAZD ABSOLWENTÓW Z OKAZJI 70-LECIA SZKOŁY


Dyrekcja Zespołu Szkół Zawodowych w Rawiczu
oraz Komitet Organizacyjny Zjazdu
mają zaszczyt zaprosić na ZJAZD ABSOLWENTÓW –
uroczystość 70-lecia Szkoły,
która odbędzie się 21 kwietnia 2017r.         

 

Program uroczystości:

Godz. 10.00 do 13.00  - rejestracja uczestników zjazdu

Godz. 11.00 - Msza Św. w Kościele pw. Chrystusa Króla i Zwiastowania NMP

Godz. 12.15 - Przemarsz do szkoły

Godz. 13.00 – Uroczyste otwarcie Zjazdu Absolwentów, część artystyczna

Godz. 14.30 – Zwiedzanie Szkoły, spotkania w klasach

Godz. 18.00 - Bankiet

Koszt uczestnictwa wynosi:

  • udział w uroczystościach 70-lecia Szkoły (pakiet jubileuszowy i poczęstunek) - 40,00 zł,
  • udział w uroczystościach 70-lecia Szkoły i bankiecie - 120,00 zł,
  • udział w bankiecie - 80,00 zł.

Zgłoszenie uczestnictwa i wpłata na konto Rady Rodziców do 28 lutego 2017 roku.

Zgłoszenie na zjazd absolwentów

 

Należy wybrać jedną formę zgłoszenia:

Zgłoszenie on-line

Kliknij, aby zgłosić udział w uroczystości

 lub

Zgłoszenie - druk .docx

Kliknij, aby pobrać zgłoszenie

Statystyki

4951900
Dzisiaj
Wczoraj
W tym tygodniu
W tym miesiącu
W ubiegłym miesiącu
Wszystkie wizyty od 22.06.2012
1046
931
7575
3208
27203
4951900

Twoje IP: 18.216.83.240
Data i godzina: 2024-05-03 06:05:38

Odwiedza nas 34 gości oraz 0 użytkowników.

Migawki z życia ZSZ 2015/2016

Konkurs kulinarny Wielkopolski Obiad

8 maja 2016 roku podczas Rawickiego Festiwalu odbyła się kolejna edycja konkursu kulinarnego „Wielkopolski Obiad” pod patronatem Starosty Rawickiego. Naszą szkołę reprezentowały dwa zespoły - uczennice II klasy Technikum, kształcące się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych: Julia Wędlik, Maria Wyrwała oraz Katarzyna Głowacka i Zuzanna Kaczan.

Uczestnicy konkursu musieli wykonać trzy dania: przystawkę lub deser, zupę oraz danie główne. Przygotowane potrawy musiały być związane z regionalną i tradycyjną kuchnią wielkopolską.

Więcej…
Friday the 3rd. Affiliate Marketing. ZSZRawicz
Copyright 2012

©